Monday, December 20, 2010

Ngangkung

minggu lepas comunity of Suka menganjurkan aktivity 'jom tengok wayang same2'
cerite kali nie ialah Ngangkung..sebab ap cter nie dipilih?? hah sebab nyer ak pown x tau....dtg tros beli tiket jerk x pkir ap2 pown hahahaha...


hah nie poster cter 2..xde ap rahsia di sebalik poster nie..

ak xnk komen pasal cter nie...
sbb ap ak xnk komen sebab lps hbes cerite nie ak pergi temuramah beberapa org yg tengok cter nie saing2 ak td haha jd biar dyorang komen




mangsa 1..
NAMA: Mak Cik Limah Sweet(name myspace katenye)   45 tahun
Tempat TInggal: dtg dari Singapura bersama 2 org anak dan 16 cucu nyer...(cucu dy pegi tengok cter Narnia)
Pekerjaan: suri rumah tangga 15 tingkat kondominium

komen: ntah makcik x brp nk paham pown cter nie sbb makcik nie rabun jauh jadi x nmpk pown ap yg makcik tengok..time org gelak makcik gelak lh time org nanges makcik nanges lh..cter nie pasal ap nie??? kangkung ea??? makcik x nmpk pown kangkung kt cter nie..xde unsur2 sayur pown cter nie..ap2 pown cter nie macam best hehehehehe




mangsa 2...
NAMA: Rahsia (encik nie xnk bgatau name dy) -umur pown rahsia
Tempat Tinggal: ko nk buat ap tau??(kate encik nie kat ak)
Pekerjaan: rahsia(dy xnk kasi tau lg)

komen: rahsia lh nk tau tengok r sendiri ....(naseb baek ak x hempuk encik nie ngn buku direktori yellow pages yang mak ak bekalkan kt ak kalo ad emergency 2 huh)




mangsa 3...
NAMA: Cik Sabar Biah binti Babu -20 tahun
Tempat Tinggal: rumah pangsa 2 tingkat di perkampungan orang asli New Zealend
Pekerjaan:pelajar sepenuh masa di pusat pengajian tinggi awam Oxford

komen:hikhikhik(tergedik2)awk nie nakal lh mnx kite punyer komen..ok2 komen kite kat citer nie best and hikhikhik(gedik lagi) and kite suke lh kat pelakon Angah 2 yg pegang watak Wan sbb dy cute hikhikhik(asyik gedik jerk) cter nie best giler hikhikhikhik(hah kali nie ak teros tampar dy tanpa bnyak bunyik and belah dari tempat kejadian..gedik nk mampos)



mangsa 4...
NAMA: Abdul Serius bin Sangat Komitmen -48 tahun
Tempat Tinggal: rumah yang sangat serius di taman perumahan Sangat Serius berposkod 888888
Pekerjaan:Guru disiplin yang serius di Sekolah Menengah Kebangsaan Tidak Serius

komen: cter nie kelakar sangat hehehehehe(gelak sambil buat muka serius) tapi saya x suka citer nie sebab sy suka citer serius..saya pelik kenapa org yang tengok cter nie sangat x serius dan x fokus sebab dyorang tengok cter nie sambil gelak..huh yang ko nie apsal serius sangat rakam ap yg ak ckap nie??ak jerk yang bole serius paham ...dh 2 jerk komen ak yang serius nie..sekian salam serius..




mangsa 5
NAMA: Junior bin Senior -6 tahun
Tempat Tinggal: rumah mak bapak
Pekerjaan: penggali kubur junior dan amateur

komen: perghh sedih gile lh bang cter nie...dah 4 baldi saya tadah air mata saya..tapi saya hairan lh bang kenapa org laen ketawa sedangkan cter nie sedeh giler huhuhuhuhu(nanges sambil hentak-hentak kaki)
dah lh bang saya x boleh komen banyak sbb saya sedih nie..ap2 pown citer nie best sbb nie dah kali ke 13 saya tengok cter nie...huhuhuhuhuhu(sambung nanges tapi kali nie lagi kuat sambil bershufel)




nie lah tempat kejadian interview nie (bukan gambar sebenar)



sekian sahaja interview ni sbb ak dh x boleh nk sambung coz kalo ak sambung kene darah tinggi lh ak pasal bingit sangat ngn org2 yg kene interview nie..hehehehe papehal pown cter nie best...

No comments:

Post a Comment